Geplaatst op Geef een reactie

Waarom Groots met Kleintjes?

Het idee voor Groots met Kleintjes is ontstaan door verhalen die ik, Sjoukje, tijdens mijn werk regelmatig te horen kreeg. Over hoe moeilijk de zelfgemaakte babyspulletjes te vinden te zijn of hoe moeilijk het later terug te vinden is. Door de bomen het bos niet meer zien, en die bomen zijn dan de spullen die je niet eens zocht! Dit gaf mij dus het idee om een verzamelplaats te maken met een overzichtelijk en duidelijk overzicht van wat er zoal aan diensten en producten rond babytijd aangeboden wordt. Zo brengen we de creatieve (kleine) zelfstandigen en hobbyisten samen op één platform.

Samen staan we sterk

Een marktplaats speciaal voor makers, die een plek zoeken voor de spullen die ze met hart en ziel hebben bedacht, ontworpen en gemaakt. Omdat het niet voor alle makers makkelijk is om een webshop te maken en runnen, want je maakt natuurlijk liever je éigen producten, zo geld dat ook voor mij. Gelukkig zitten de makers in mijn familie en heeft mijn zoon, Bouwe, van een idee een echte marktplaats gemaakt. Samen staan we sterk!

Zo kunnen we de kosten laag houden en een leuke, veilige en functionele website bieden aan liefhebbers van handgemaakte producten. We navigeren daarmee tussen een niche webshop, maar verenigen de krachten van alle creatieve doeners en ontwerpers binnen onze categorieën!

Door ook ruimte te bieden aan verkoop van natuurlijke materialen en diensten rond de babytijd, zoals bewuste geboorte werkers, kunnen we met elkaar een breder publiek bereiken én dat allemaal overzichtelijk in één webwinkel.

“Zelfgemaakt, natuurlijk en verantwoord”

De kernwaarden van Groots met Kleintjes

“Groots met Kleintjes”
voor producten en diensten
Rond Babytijd.

Sjoukje en Bouwe Venema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *