Verzend- en Leveringsbeleid

Levertijd
Alle producten op grootsmetkleintejs.nl zijn handgemaakt. Sommige producten ook op bestelling. Hierdoor kan de levertijd per product sterk varieren. Dit wordt aangegeven door de verkopers zelf en is terug te vinden op de productpagina. In de meeste gevallen kun je je gekochte product binnen 5 tot 10 werkdagen verwachten.
Wat grootsmetkleintjes.nl garandeert
• Verkopers geven altijd een levertijd aan bij een product, dus het is altijd duidelijk hoe lang het ongeveer duurt voordat je je pakketje in huis hebt
• Alle pakketten worden met een Track&Trace code verzonden, dus het pakket is altijd te volgen zodra het verzonden is.


Verzendkosten
Verkopers kunnen pakketjes versturen via reguliere pakketpost of met een ‘brievenbuspakket’, hierdoor zullen de verzendkosten soms verschillen per product. De verzendkosten staan altijd aangegeven op de productpagina.
Als je bij 1 verkoper meerdere producten koopt zal je winkemandje automatisch zorgen voor éénmalige verzendkosten, koop je bij verschillende verkopers tegelijk dan wordt dit ook automatisch berekend door je winkelmandje.


Retourbeleid
Producten op grootsmetkleintjes.nl zijn handgemaakt en naar wens van de klant, hierdoor is het niet mogelijk om deze te retourneren.
Wanneer een product niet naar wens is, of een bestelling niet juist is neem dan contact op met de verkoper van het product. Dan kunnen jullie gezamelijk een oplossing creeren. De verkopers kun je bereiken via de profielpagina’s. Wanneer je hier niet uit komt zijn wij bereikbaar om je in contact te brengen met de verkoper.

Klachten over een product
Omdat de producten op grootsmetkleintjes.nl worden gemaakt en verstuurd door onze afzonderlijke verkopers, is het bij klachten altijd het beste om direct met hen contact op te nemen. Kom je er niet uit met een verkoper, neem dan contact op met grootsmetkleintjes.nl en we helpen je graag verder!